dierenspeciaalzaak tekst spoorzicht tekst

Shop in Shop

Op vrijdag 30 mei 2014 is bij ons de 50e Royal Canin Shop-in-Shop geopend door Martin Gaus. Dit is een uniek concept waarbij het volledige assortiment van Royal Canin gezondheidsvoedingen voor honden en katten verkrijgbaar is; van speciale voeding voor een Maine Coon kat tot een voeding voor een Duitse Herder.

De Shop-in-Shop is uitgerust met een interactief gedeelte. Een computer met internetverbinding biedt, door middel van beeld- en geluidsmateriaal, de mogelijkheid informatie op te vragen over de best passende voeding voor hond of kat. Het advies wordt gegeven op basis van meerdere kenmerken, zoals ras, de leeftijd, conditie, leefstijl en eventuele specifieke gevoeligheden van het dier.

Gezondheidsvoeding voor hond en kat

Maar wat is de noodzaak van de voedingen die precies aansluiten op bepaalde kenmerken van hond of kat? Een voeding die op de behoeften van her dier inspeelt, helpt vele gezondheidsproblemen voorkomen en draagt bij tot een langer leven van de hond opf kat. Een gezondheidsvoeding dus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorkomen van overgewicht, schoonhouden van het gebit, verhogen van de weerstand bij kittens en pups, soepel houden van gewrichten bij oudere dieren, tegemoetkomen aan rasgebonden gevoeligheden zoals maag-en darmklachten bij Duitse Herders en Perzische katten, en veel meer.

 

shop-in-shop-royal-canin-049.jpg
shop-in-shop-royal-canin-055.jpg
shop-in-shop-royal-canin-029.jpg
Dierenspeciaalzaak Spoorzicht: Stationsweg 20 - 7061 CT - Terborg - T: 0315 324370 E: info@dierenspeciaalzaakspoorzicht.nl
webdesing en hosting: voskotan webservices